Fri. Apr 12th, 2024

KANALI 1

Byadmin

Nov 10, 2023
Spread the love

By admin

7 thoughts on “KANALI 1”
  1. Deri me tani Vesaa ma e bukura qendro vetvetja zemerr sepse tegjithve do ju kthehen te kqiat dhe loti yt do ti vrett siq te kemi pa adit krejtt kshtuqe te duammmmm shumm shumm ????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *